Εγγύηση για ποδηλατα

Εγγύηση

Δικαιούστε εγγύηση όταν ένα αντικείμενο παρουσιάζει ζημιά ή ελάττωμα εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν δικαιούστε εγγύηση, η TWM, ως προμηθευτής, θα επιστρέψει (μερικώς) τα έξοδα, θα αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει το αντικείμενο. Η φθορά, η λανθασμένη ή εντατική χρήση και οι ζημιές από τον χρήστη δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Για λεπτομερείς όρους εγγύησης, ανατρέξτε στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις μας .

Περίοδος εγγύησης

Κάθε προϊόν έχει μια συγκεκριμένη περίοδο εγγύησης. Αυτή η περίοδος εξαρτάται από τη λειτουργία του προϊόντος, την αναμενόμενη διάρκεια ζωής του και την ποιότητά του. Χρησιμοποιούμε πάντα την περίοδο εγγύησης του προμηθευτή για τα προϊόντα.


Οι ακόλουθες περίοδοι εγγύησης ισχύουν για τα ποδήλατα.

Δέκα χρόνια εγγύηση στο πλαίσιο και το μπροστινό πιρούνι.
Εγγύηση 5 ετών για το χρώμα και τη σκουριά από το εσωτερικό.
Εγγύηση ενός έτους σε όλα τα μέρη εκτός από τα ελαστικά.


Αίτημα εγγύησης

Ως πελάτης , πρέπει να αξιολογήσετε εάν η αιτία του ελαττώματος/ζημίας καλύπτεται από την εγγύηση. Στη συνέχεια, πρέπει να μας στείλετε το αίτημα εγγύησης μέσω e-mail (info@agorazo.eu ). Σε περίπτωση αιτήματος εγγύησης, να μας στέλνετε πάντα τον αριθμό τιμολογίου η παραγγελιας, μια σαφή περιγραφή του προβλήματος, τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε η ζημιά και οπτικές αποδείξεις (βίντεο εάν χρειάζεται) του αντικειμένου ή του τμήματος στο οποίο το πρόβλημα είναι σαφώς ορατό . Εάν καλύπτεται από την εγγύηση, θα το λύσουμε μέσω αποζημίωσης, αντικατάστασης ή επισκευής. Η αποζημίωση ή η αντικατάσταση εξαρτάται από τη ζημιά και το εξάρτημα που έχει υποστεί ζημιά.

Σε περιπτωση επιστροφης τα μεταφορικα εξοδα βαρυνουν τον αγοραστη (αποστολης και επιστροφης στο εξωτερικο)